Ελάτε να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.

Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας στο Crete Holiday Destination εμφανίζεστε σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε 200 χώρες παγκοσμίως σε μελλοντικούς επισκέπτες της Κρήτης.

Ποιοι είμαστε;
Η εταιρία Connective People Group δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτύου, κατέχοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και δεκάδες συνεργασίες, που μπορούν να προσφέρουν στο μέγιστο στην προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Υλοποιώντας την πλατφόρμα Crete Holiday Destination σας παρέχει την μοναδική ευκαιρία να προβληθείτε δυναμικά και με αποτελεσματικότητα, δίνοντας στην επιχείρηση σας, την ώθηση και τον δυναμισμό που όσο ποτέ άλλωστε δεν ήταν τόσο απαραίτητα, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της αγοράς.

Όσο αφορά την «βαριά” βιομηχανία του τουρισμού, όραμα, στόχος και φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, την πιο ισχυρή και στοχευμένη προβολή διεθνώς, δίνοντας πνοή και ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες. Έτσι προσφέρουμε σε προνομιακή τιμή την μεγαλύτερη πλατφόρμα πληροφοριών, διαθέσιμη για όλες τις εξερευνήσεις των επισκεπτών του νησιού, μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και πλήρως καταρτισμένο ηλεκτρονικό οδηγό.

Ποιον στόχο υλοποιούμε;
Ο στόχος του Crete Holiday Destination είναι να προβάλει σωστά και δυναμικά τις επιχειρήσεις που θα καταχωρηθούν σε περισσότερες από 200 χώρες, με πλήρη επαγγελματική μετάφραση σε περισσότερες από 39 γλώσσες, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη για τις διακοπές του, τις αγορές του, τις δραστηριότητες του και εν γένει όλα όσα επιθυμεί να μάθει για το μοναδικής ομορφιάς νησί της Κρήτης.

Τι εξασφαλίζουμε;
Προβολή σε περισσότερα από 120 κοινωνικά δίκτυα.
Προώθηση με εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις κλειδιά ώστε η απόδοση να πλησιάσει το 100% της αναζήτησης, καθώς και παράλληλα δίκτυα adwords και social media promotion.

Τι προσφέρουμε; 
  • Κείμενο εταιρικής παρουσίασης (έως 300 λέξεις, μεταφρασμένο, σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφράσεων, σε 39 γλώσσες)
  • Έως 15 εικόνες παρουσίασης
  • Λογότυπο
  • Χάρτες (θέση του επισκέπτη σχετικά με τις πιο κοντινές σε αυτόν επιχειρήσεις και πληροφορίες, real time)
  • 10 προΪόντα για παρουσίαση
  • Προσωπικό λογαριασμό του επισκέπτη για κριτική και βαθμολόγηση της επιχείρησης σας
  • Στατιστικά μέσω Google statistics ανά μήνα
  • Τεχνική υποστήριξη 24/7 (όλο το 24 ώρο όλες της ημέρες της εβδομάδας)

Η μοναδική επένδυση για την προβολή σας, με τόσο μεγάλη απήχηση και τόσο άμεσα μετρήσιμο αποτελέσματα

Επιλέξτε ένα πακέτο για την εταιρία σας εδώ