Η Connective People Group είναι ο κύριος μέτοχος ενός ομίλου επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις παροχές διαδικτυακών υπηρεσιών , γενικό εμπόριο, διδασκαλίες, θεατρικές παραστάσεις, σωματικής ευεξίας, διαμόρφωσης και ανέγερσης κτίσματος, ψυχολογικής υποστήριξης κ.α.


WEB DEVELOPMENT

H Connective People Group αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του site σας. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων – links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & ASP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.


ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ GOOGLE ADWORDS

Έχετε φτιάξει μόνος σας καμπάνια Google Adwords; Η στρατηγική την οποία προτείνει η εταιρία μας για την προώθηση του διαδικτυακού σας τόπου είναι τα Google Adwords. Δεδομένου ότι το 85% των χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύεται την Google σαν μηχανή αναζήτησης για την άντληση των πληροφοριών τους και της περιήγησης στο διαδίκτυο, σας προτείνουμε την παραπάνω μέθοδο.


SOCIAL MEDIA MARKETING

Τα SocialNetworks είναι η ψηφιακή καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Επικοινωνούν μεταξύ τους, μοιράζονται, συζητούν και σχολιάζουν. Το brand σας πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη αυτή ψηφιακή παρέα και η Connective People Group έχει τους τρόπους να σας κάνει ισχυρούς, αξιοποιώντας τα SOCIALMEDIA ως μια πηγή άντλησης πελατείας και κέρδους.


ONLINE CONTESTS AND APPS

Η διοργάνωση και προβολή ενός Online διαγωνισμού έχει καθιερωθεί ως η έξυπνη προβολή με άμεσα αποτελέσματα και χαμηλό κόστος. Το brand σας θα αποκτήσει τους δικούς του fans μέσω ενός διαγωνισμού. Η Connective People Group αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάδοση του διαγωνισμού σας έχοντας ήδη βάλει την προσωπική του σφραγίδα στους πιο επιτυχημένους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο.


DIGITAL MARKETING

Η ψηφιακή εποχή κάποτε ήταν το μέλλον. Τώρα είναι η καθημερινότητα μας. Οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης χάνουν καθημερινά μερίδιο και πολύ σύντομα θα ξεπεραστούν από την ψηφιακή διαφήμιση. Η Connective People Group συνεργάζεται με πολλές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας που αναλαμβάνουν ταυτόχρονα να υποστηρίξουν την καμπάνιας σας, εξασφαλίζοντας κορυφαία αποδοτικότητα.


EMAIL MARKETING

Ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία του DIGITALMARKETING είναι το E-MAILMARKETING. Με τη μαζική αποστολή ενημερωτικών e-mails εξασφαλίζετε την άμεση ενημέρωση των παραληπτών για τα προϊόντα, τις προσφορές ή τις υπηρεσίες σας. Με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα, η Connective People Group εξασφαλίζει για λογαριασμό σας τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για την προβολή της επιχείρησης σας.


ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, η συνέπεια, η άριστη ποιότητα, οι χαμηλές τιμές αλλά προπάντων ο σεβασμός στον πελάτη – συνεργάτη, μας καθιέρωσαν στην συνείδηση των πελατών μας και αποκτήσαμε ηγετική θέση στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης από την πρώτη στιγμή. Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των διαφημιστικών σας εντύπων,των επαγγελματικών σας καρτών καθώς και άλλων προϊόντων.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PR

Μπορεί να λέγεται πως απαιτούνται χίλιες λέξεις για να αποδώσουν μια φωτογραφία, όμως η δύναμη του γραπτού λόγου κατέχει δεσπόζουσα θέση και στο DIGITALMARKETING. Η έμπειρη ομάδα αρθρογράφων της Connective People Group αναλαμβάνει τη συγγραφή, την επιμέλεια και την απόδοση εμπορικών και διαφημιστικών κειμένων που θα «μιλήσουν» για σας και το brand σας σε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Με αξιόπιστους συνεργάτες από όλους τους κλάδους στηρίζουμε τα project διδασκαλίας που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.


Connective People Group

Η Connective People Group παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνει ταχύτατα στις υπηρεσίες που σας παρέχει αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία της αλλά και το τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Έτσι μπορούμε και παρέχουμε αξιόπιστες και παραγωγικές λύσεις στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά του διαδικτύου έχοντας πάντα σαν επίκεντρο της δραστηριότητας μας εσάς.

Είμαστε μια δυναμική ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Internet, με σημαντική δραστηριότητα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Αποτελούμε μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, λειτουργώντας σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας αποτελούμε εγγύηση για τη σωστή οργάνωση και αξιοπρεπή παρουσία της επιχείρησης σας στο χώρο του διαδικτύου.

Βασικός στόχος της Connective People Group είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 58 χώρες και 390 πόλεις της Ευρώπης και παγκοσμίως.


Connective People Team

Το δυναμικό της Connective People Group  είναι από Ανθρώπους νέους με μεράκι και αγάπη για την τεχνολογία. Καθημερινά δημιουργούν τις καλύτερες προδιαγραφές για το αύριο…


Support

Η Υποστήριξη που προσφέρει η Connective People Group είναι σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο είναι από τις πιο δυνατές και αξιόπιστες στον κλάδο

Είμαστε εδώ όλο το 24 ώρο για να στηρίξουμε το όραμα σας.


Συνεργάτες της Google

Σε συνεργασία με την Google δημιουργούμε την μέγιστη απόδοση της προβολής σας, στοχεύοντας πάντα στο κοινό που εσείς επιθυμείτε.


SEO

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προγράμματα κατασκευάζουμε λέξεις – κλειδιά για τον ιστότοπο σας ώστε οι μελλοντικοί σας πελάτες να σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα.


Mobile Friendly

Δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές προς όλα τα κινητά τηλέφωνα, ανάλογα την ιστοσελίδα και το κοινό που θέλουμε να έχουμε.


Πάντα με λύσεις

Σε εμάς δεν θα βρείτε ποτέ κανένα εμπόδιο, με όλα τα ευέλικτα προγράμματα αλλά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς δεν θα βρεθείτε ποτέ σε αδιέξοδο